xpra icon
Bug tracker and wiki

Custom Query (2402 matches)

Filters
 
Or
 
  
 
Columns

Show under each result:


Results (16 - 18 of 2402)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Ticket Resolution Summary Owner Reporter
#2681 fixed Black screen on xpra start-desktop :1 --use-display aviopene aviopene
Description

The exact command line is:

xpra start-desktop :1 --use-display --no-speaker --no-microphone --clipboard=no --bind-tcp=0.0.0.0:47503 --html=on

Well, it's not totally black, I see the small menu on the top-left corner and I can launch processes from there (I see them with ps). But everything else is black in the browser screen (both with Firefox and Chrome, with both users).

This is a freshly created user, on my main user xpra works ok in this same way. I've logged in on the other user, so he has it's own DISPLAY.

xpra version is v3.0.7-r25627 on Ubuntu 18.04 64-bit on 4.15.0-91-generic

#2677 wontfix xpra client something-something about sound Antoine Martin stdedos
Description
"Xpra-Python3-x86_64_4.0-r25747\xpra_cmd" attach ssh://user@ip/20 --ssh="plink -ssh -agent" --modal-windows=no --title="@title@ on @hostname@/@server-display@"

2020-03-24 12:20:20,936 Xpra GTK3 client version 4.0-r25747 64-bit
2020-03-24 12:20:20,938  running on Microsoft Windows 10
2020-03-24 12:20:21,034 Warning: failed to import opencv:
2020-03-24 12:20:21,035  No module named 'cv2'
2020-03-24 12:20:21,035  webcam forwarding is disabled
2020-03-24 12:20:21,990 GStreamer version 1.16.2 for Python 3.8.2 64-bit
2020-03-24 12:20:22,322 keyboard layout code 0x409
2020-03-24 12:20:22,322 identified as 'United States - English' : us
2020-03-24 12:20:22,501 OpenGL_accelerate module loaded
2020-03-24 12:20:22,563 Using accelerated ArrayDatatype
2020-03-24 12:20:23,468 Warning: vendor 'Intel' is greylisted,
2020-03-24 12:20:23,468  you may want to turn off OpenGL if you encounter bugs
2020-03-24 12:20:23,487 OpenGL enabled with Intel(R) HD Graphics 4000
2020-03-24 12:20:23,834  keyboard settings: layout=us
2020-03-24 12:20:23,838  desktop size is 1600x900 with 1 screen:
2020-03-24 12:20:23,840   Default (423x238 mm - DPI: 96x96) workarea: 1600x860
2020-03-24 12:20:23,841     Generic PnP Monitor (309x174 mm - DPI: 131x131)
2020-03-24 12:20:31,377 enabled remote logging
2020-03-24 12:20:31,387 Xpra GTK3 X11 server version 3.0.8-r25722 64-bit
2020-03-24 12:20:31,412  running on Linux Ubuntu 16.04 xenial
2020-03-24 12:20:31,439 Attached to 172.16.57.121:22
2020-03-24 12:20:31,445  (press Control-C to detach)


(xpra_cmd:17028): Pango-WARNING **: 12:20:32.230: couldn't load font "Bitstream Vera Sans Not-Rotated 14.662109375", falling back to "Sans Not-Rotated 14.662109375", expect ugly output.
2020-03-24 12:20:33,119 sound output using 'opus' audio codec
2020-03-24 12:20:33,268 UI thread is now blocked
2020-03-24 12:20:33,732 UI thread is running again, resuming
2020-03-24 12:25:42,306 Warning: failed to set clipboard data
2020-03-24 12:25:42,310  OpenClipboard: too many failed attempts, giving up
2020-03-24 12:35:40,724 sound output pipeline error: gst-resource-error-quark: IDirectSoundBuffer_GetStatus The operation completed successfully.
, IDirectSoundBuffer_GetCurrentPosition: The operation completed successfully.
, dwStatus: 0 (6)
2020-03-24 12:35:40,729 sound output  appsrc name=src emit-signals=0 block=0 is-live=0 stream-type=0 format=4 ! opusparse ! opusdec ! audioconvert ! audioresample ! queue name=queue min-threshold-time=0 max-size-buffers=0 max-size-bytes=0 max-size-time=450000000 leaky=2 ! volume name=volume volume=0 ! directsoundsink sync=False async=True qos=True
2020-03-24 12:35:40,730 sound output  ../gst-plugins-good-1.16.2/sys/directsound/gstdirectsoundsink.c(702)
2020-03-24 12:35:40,731 sound output  gst_directsound_sink_write ()
2020-03-24 12:35:40,732 sound output  /GstPipeline:pipeline0/GstDirectSoundSink:directsoundsink0
2020-03-24 12:35:40,734 sound output stopping
2020-03-24 13:23:30,015 UI thread is now blocked

I have been attaching and removing a USB headset around that time (but I don't know if it was that exact moment). Note that I am trying hard to disable any sound transfer (bw conservation / "not working" ; I'm starting all seamless instances with --microphone=off --speaker=off --webcam=no --pulseaudio=no)

#2673 fixed Clipboard: Can't copy from Windows client to Motif gvim on Linux server pm54389 pm54389
Description

(Continued from #2368)

Client: Windows 7, v4.0-r25747 (beta) (also seen with v3.0.8-r25712) Server: RHEL 7.6, v3.0.5-r24939

Copying from Notepad to Motif gvim doesn't work. This is with remote clipboard set to either PRIMARY or CLIPBOARD. Copying from Notepad to xpra clipboard-test and also from xpra clipboard-test to Motif gvim does work with both PRIMARY and CLIPBOARD.

Building Motif gvim: install the motif-devel package (it's possible there were other dependencies already installed...). Then:

git clone https://github.com/vim/vim.git
cd vim
./configure --enable-gui=motif --with-motif-lib=-lXm
make

Then you can run it with

src/vim -g

Client xpra.conf:

remote-clipboard=PRIMARY
opengl=0
ssh=paramiko
encoding=rgb
min-speed=70
title=@title@
modal-windows=no

Let me know if you need more info...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Note: See TracQuery for help on using queries.