xpra icon
Bug tracker and wiki

Opened 10 months ago

Closed 8 months ago

#1374 closed defect (fixed)

Printing doesn't work anymore with XPRA_HTML5

Reported by: ERIC GRAMMATICO Owned by: ERIC GRAMMATICO
Priority: major Milestone: 1.0
Component: html5 Version: trunk
Keywords: Cc:

Description

Testing build xpra-1.0-1.r14502.el7_2.x86_64.

Printing is not working anymore with XPRA_HTML5. Please find XPRA_SERVER logs attached.

I made test with exact platform, but connected with XPRA_CLIENT and it works.

Thanks and regards,

Eric.

Attachments (1)

xpra_r14502.log (11.3 KB) - added by ERIC GRAMMATICO 10 months ago.
XPRA_SERVER logs

Download all attachments as: .zip

Change History (7)

Changed 10 months ago by ERIC GRAMMATICO

Attachment: xpra_r14502.log added

XPRA_SERVER logs

comment:1 Changed 10 months ago by Antoine Martin

Owner: changed from Antoine Martin to ERIC GRAMMATICO

Are you sure that this is a regression?

I am not seeing any differences between 0.17.x and 1.0.x

Are you sure that your browser isn't just blocking the popup which we use for printing? ie: Turn pop-ups on or off

comment:2 Changed 10 months ago by ERIC GRAMMATICO

For sure this is not a popup issue as I use regularly r14232 and popups come.

It could be the browser caching html pages from this release, not compatible with last server build ?

I'll give it a try, with browser cache cleaned.

Thanks and regards,

Eric.

comment:3 Changed 10 months ago by ERIC GRAMMATICO

I made a test, and here is an error from the Firefox (50.0.2) webconsole:

TypeError: this is undefined[En savoir plus]  Client.js:1651:4
	XpraClient.prototype._process_send_file http://localhost/desktop/js/Client.js:1651:4
	XpraClient.prototype._route_packet http://localhost/desktop/js/Client.js:381:3
	XpraProtocolWorkerHost.prototype.open/< http://localhost/desktop/js/Protocol.js:40:6
Last edited 10 months ago by ERIC GRAMMATICO (previous) (diff)

comment:4 Changed 10 months ago by ERIC GRAMMATICO

Owner: changed from ERIC GRAMMATICO to Antoine Martin

comment:5 Changed 10 months ago by Antoine Martin

Owner: changed from Antoine Martin to ERIC GRAMMATICO

Silly me, sorry about that, r14500 had fixed this bug just before 1.0, but that was already after 1.0 got tagged so it didn't get included in the release...
r14532 applies it to the v1.0.x branch.

Either apply it by hand or wait for 1.0.1

comment:6 Changed 8 months ago by Antoine Martin

Milestone: 1.0
Resolution: fixed
Status: newclosed

Not heard back, I assume this was fixed, feel free to re-open if not.

Note: See TracTickets for help on using tickets.