xpra icon
Bug tracker and wiki

Changes between Version 1 and Version 2 of Ticket #2053, comment 3


Ignore:
Timestamp:
11/24/18 09:02:06 (12 months ago)
Author:
Antoine Martin
Comment:

Legend:

Unmodified
Added
Removed
Modified
  • Ticket #2053, comment 3

    v1 v2  
    55---
    66showconfig gives me:
    7 
     7{{{
    88Warning: running as root
    99Error: lpinfo command failed to run
     
    193193xsettings                      = True
    194194xvfb                           = 'xpra_Xdummy -noreset -novtswitch -nolisten tcp +extension GLX +extension RANDR +extension RENDER -auth $XAUTHORITY -logfile ${XPRA_LOG_DIR}/Xorg.${DISPLAY}.log -configdir ${XDG_RUNTIME_DIR}/xpra/xorg.conf.d/$PID -config /etc/xpra/xorg.conf'
    195 
     195}}}
    196196---
    197197chrome/firefox have same problems
    198198---
    199199first i start an accl. xorg with:
    200 xpra_Xdummy :12 -dpi 96 -noreset -novtswitch -nolisten tcp +extension GLX +extension RANDR +extension RENDER -config /tmp/xorg.conf -logfile /tmp/xorg.log
    201 
     200{{{
     201xpra_Xdummy :12 -dpi 96 -noreset -novtswitch -nolisten tcp +extension GLX \
     202    +extension RANDR +extension RENDER -config /tmp/xorg.conf -logfile /tmp/xorg.log
     203}}}
    202204and then let xpra connect to it with:
    203 xpra start :12 --use-display --bind-tcp=0.0.0.0:15555 --tcp-auth=env:name=XPRA_PASSWORD --bind-ws=0.0.0.0:15556 --ws-auth=env:name=XPRA_PASSWORD \
     205{{{
     206xpra start :12 --use-display --bind-tcp=0.0.0.0:15555 \
     207        --tcp-auth=env:name=XPRA_PASSWORD --bind-ws=0.0.0.0:15556 --ws-auth=env:name=XPRA_PASSWORD \
    204208        --printing=no --systemd-run=no --min-quality=50 \
    205         --dbus-control=no --mdns=no --pulseaudio=no --dbus-proxy=no --socket-dir=/${TEMP_DIR} --socket-dirs=/${TEMP_DIR} --webcam=no --daemon=no --start-new-commands=no --html=on --exit-with-children=yes --start-child="blender"
     209        --dbus-control=no --mdns=no --pulseaudio=no --dbus-proxy=no \
     210        --socket-dir=/${TEMP_DIR} --socket-dirs=/${TEMP_DIR} --webcam=no --daemon=no \
     211        --start-new-commands=no --html=on --exit-with-children=yes --start-child="blender"
     212}}}
    206213---
    207214if i set in html 5 interface in the combobox encoding to raw rgb, png, jpeg it does not make an difference
     
    210217---
    211218maybe problem is related to the special blender ui?
    212