xpra icon
Bug tracker and wiki

Opened 4 months ago

Closed 3 months ago

#2074 closed defect (needinfo)

Xpra crash while using mono to start GitExtension app

Reported by: Vineesh Owned by: Vineesh
Priority: major Milestone: 2.5
Component: client Version: 2.3.x
Keywords: Cc:

Description (last modified by Antoine Martin)

Hi Everyone,

I've "xpra", installed on CentOS 7 minimal, using xpra to open an app called GitExtension on a web browser. Natively GitExtension uses mono to open. While opening it from the Xterm it crashes. Can anyone help me out? I'll list my work procedure below.

  1. start xpra :- xpra start --start=xterm --bind- tcp=0.0.0.0:10000
  2. Access xpra from remote web browser by simply calling my host ip with port id
  3. Then start mono + GitExtension using Xterminal
  4. after starting mono + xpra it crashes.

Note: my xpra server is just centOS minimal, using G Chrome as client.

Attachments (1)

Xpra crash.PNG (52.6 KB) - added by Vineesh 4 months ago.
After the command xpra crashes.

Download all attachments as: .zip

Change History (3)

Changed 4 months ago by Vineesh

Attachment: Xpra crash.PNG added

After the command xpra crashes.

comment:1 Changed 4 months ago by Antoine Martin

Description: modified (diff)
Owner: changed from Antoine Martin to Vineesh
Priority: criticalmajor

If this application crashes, what made you report the bug here rather than there?
xpra is just a window manager and it doesn't talk to the application directly, everything is mediated by the X11 server.
This would not be the first time that mono applications are found to be buggy: #2024

A lot of details are missing, please see wiki/ReportingBugs.

comment:2 Changed 3 months ago by Antoine Martin

Resolution: needinfo
Status: newclosed

Not heard back closing, likely an application bug anyway.

Note: See TracTickets for help on using tickets.