xpra icon
Bug tracker and wiki

This bug tracker and wiki are being discontinued
please use https://github.com/Xpra-org/xpra instead.


Changes between Initial Version and Version 1 of Ticket #2714, comment 8


Ignore:
Timestamp:
04/12/20 10:02:17 (12 months ago)
Author:
Marcelo Taube
Comment:

Legend:

Unmodified
Added
Removed
Modified
  • Ticket #2714, comment 8

    initial v1  
    11It took a while and I cannot be sure its an exact reproduction.
    2 This time I was working with firefox open scrolling up and down a JIRA webpage, the main activities were scrolling clicking on links and copy pasting, the same set of programs were open in the background as last time: gnome-terminal, eclipse UI and I forgot to mention last time but sometimes i had a program that uses openGL called SUMO.
    3 At the moment I started hearing the the cpu fan work non stop the openGL was not open and firefox was on top.
    4 Another detail which might be relevant: I was sharing my screen with zoom, but the problem persists after zoom is closed.
     2This time I was working with firefox open scrolling up and down a JIRA webpage, the main activities were scrolling clicking on links and copy pasting, the same set of programs were open in the background as last time: gnome-terminal, eclipse UI and I forgot to mention last time but sometimes i had a program that uses openGL called SUMO (but was not running at the time of the reproduction).
     3Suddenly i noticed firefox was not responding correctly, the mouse pointer would stay as the hand symbol no matter how much i move the mouse (as if i was hovering over a link) and the program was not responding correctly to mouse clicks, still responding correctly to keyboard presses. I tried to reinit and refresh the windows butit did not help much; disconnecting the xpra client and reconnected fixed it. Still I also noticed the CPU fan working non stop and thought this might be a reproduction of the bug.
     4Another detail which might be relevant: I was sharing my screen with zoom (running on the client operating system, ie. windows), but the problem persists after zoom is closed.
    55This time the CPU usage is 100% and not 300% but still feel this is not expected, since a few minutes before the CPU was at a few percentage point and nothing should have changed.
    66
    77
    8 I sent SIGUSR1 and SIGUSR2, also enabled for ten seconds full logging with "xpra control :1 debug enable all".
     8For debug I sent SIGUSR1 and SIGUSR2, also enabled for ten seconds full logging with "xpra control :1 debug enable all".
    99
    1010I will attach here the new log and the new xpra info