xpra icon
Bug tracker and wiki

Opened 6 years ago

Closed 6 years ago

#551 closed defect (invalid)

xpra doesn not kill Xvfb

Reported by: lennard Owned by: Antoine Martin
Priority: major Milestone:
Component: server Version: 0.12.x
Keywords: Cc:

Description (last modified by Antoine Martin)

When xpra server quits, because the client exited (--exit-with-children was used), the Xvfb-for-Xpra-:100 process remains running and has to be be killed by hand. I used xpra 0.12.0.

Change History (3)

comment:1 Changed 6 years ago by Antoine Martin

Description: modified (diff)
Owner: changed from Antoine Martin to Antoine Martin
Status: newassigned

Please specify what distribution you use and paste the server log.

comment:2 Changed 6 years ago by Antoine Martin

Wait... Maybe I know what this is, as I've seen it before.

Do you have OpenCL or CUDA installed by any chance? And in particular the AMD ICD?

comment:3 Changed 6 years ago by Antoine Martin

Resolution: invalid
Status: assignedclosed

@lennard: I believe your user account got wiped when the server ran out of diskspace... sorry about that. (the trac password file was restored from an earlier backup)

I am closing this bug as 'invalid' because there is nothing wrong with the xpra code, it works reliably in countless environments and operating systems, the only thing that breaks it is the AMD ICD. If that is not the case, feel free to re-open this ticket with the details requested.

Note: See TracTickets for help on using tickets.