xpra icon
Bug tracker and wiki

This bug tracker and wiki are being discontinued
please use https://github.com/Xpra-org/xpra instead.


Changes between Initial Version and Version 1 of Ticket #2022, comment 4


Ignore:
Timestamp:
11/02/18 21:32:55 (3 years ago)
Author:
Nathan Hallquist
Comment:

Legend:

Unmodified
Added
Removed
Modified
  • Ticket #2022, comment 4

    initial v1  
    1 After a lot of struggling I've gotten LZ4 to work, but I don't understand why it was wrong.  For some reason, on my computer, MINGW_BUILD.sh doesn't include lz4 correctly for version 2.1.0 or 2.1.1.  When I backed down to version 1.1.0 my windows build correctly includes lz4.
     1After a lot of struggling I've gotten LZ4 to work, but I don't understand why it was wrong.  For some reason, on my computer, MINGW_BUILD.sh doesn't include lz4 correctly for version 2.1.0 or 2.1.1.  When I backed down to version 1.1.0 my windows build correctly includes lz4, and I see this:
    22
    3 Version 2.1.0 works fine, if I run the python script from within mingw shell.  However lz4 doesn't seem to be getting put into the build directory correctly.  Consequently, it doesn't make it into the installer.  I'm not sure why its wrong, and I'll look into a little more before giving up and moving on to your other suggestions.  (This problem is less important to me than the encoder one, especially since I've got a workaround, namely downgrade to 1.1.0)
     3{{{
     4
     52018-11-02 13:01:50,174 compress:   0.3ms for 1636x959  pixels at    0,0    for wid=2     using    scroll as   1 rectangles  ( 6128KB)           , sequence   111, client_options={'flush': 2}
     62018-11-02 13:01:50,315 compress: 141.1ms for 1636x593  pixels at    0,233  for wid=2     using     rgb24 with ratio   1.7%  ( 3789KB to    66KB), sequence   112, client_options={'flush': 1, 'lz4': 1, 'rgb_format': 'BGRX'}
     72018-11-02 13:01:50,320 compress:   4.2ms for 1636x20   pixels at    0,915  for wid=2     using     rgb24 with ratio   3.4%  (  127KB to     4KB), sequence   113, client_options={'lz4': 1, 'rgb_format': 'BGRX'}
     82018-11-02 13:01:50,740 compress:   8.3ms for 1636x959  pixels at    0,0    for wid=2     using     rgb24 with ratio   3.3%  ( 6128KB to   199KB), sequence   113, client_options={'lz4': 1, 'rgb_format': 'BGRX'}
     9}}}
     10
     11
     12
     13Version 2.1.0 works ''only'' if I run the python script from within mingw shell.  However, lz4 doesn't seem to be getting put into the build directory correctly when I use version 2.1.0.  Consequently, it doesn't make it into the installer.  I'm not sure why it's wrong, and I'll look into a little more before giving up and moving on to your other suggestions.  (This problem is less important to me than the encoder one, especially since I've got a workaround, namely downgrade to 1.1.0)
    414
    515Making lz4 work didn't resolve the other issues regarding the NVIDIA encoder.