xpra icon
Bug tracker and wiki

This bug tracker and wiki are being discontinued
please use https://github.com/Xpra-org/xpra instead.


Changes between Initial Version and Version 1 of Ticket #2797


Ignore:
Timestamp:
06/04/20 13:09:57 (11 months ago)
Author:
Antoine Martin
Comment:

running on Linux unknown unknown unknown

That's odd, I'm not seeing this here on F31 or F32 with the official packages. How did you install xpra?

Im starting a tool, which starts evince, libreoffice... by pressing a button

What tool can I use to reproduce the problem. Is the tool started with --start=? Does it work if you do the same thing from an xterm running through xpra? (it does for me)

Perhaps you're not using --start and therefore not using the correct environment. In that case, the application may start but somewhere else.. like maybe on a wayland display.

Legend:

Unmodified
Added
Removed
Modified
  • Ticket #2797

    • Property Owner changed from Antoine Martin to nsauter
  • Ticket #2797 – Description

    initial v1  
    11Hello,
    22
    3 since i#ve updated my workstation and the remote worstation to fedora 31 with the newest xpra version (both - xpra v4.0.1-r26379) im getting a "running on linux unknown unknown unknown" in the xpra startup log.
    4 
    5 
    6 
     3since i've updated my workstation and the remote worstation to fedora 31 with the newest xpra version (both - xpra v4.0.1-r26379) im getting a "running on linux unknown unknown unknown" in the xpra startup log.
    74
    85{{{